Het beste advies begint met luisteren

Wij bieden toonaangevende expertise, veelzijdige ervaring en een persoonlijke aanpak. NielenVanDeLaar is het eerste ‘audit only’ – boutiquekantoor van Nederland. Voor onze opdrachtgevers komen wij altijd met maatoplossingen die echte toegevoegde waarde hebben. Kwaliteit, professionele passie en heldere communicatie – dat is NielenVanDeLaar.

NielenVanDeLaar accountants en AREP Accountants bundelen krachten om één sterk multidisciplinair accountantskantoor te worden

 

 

 

 

 

Op 4 april 2022 slaan NielenVanDeLaar accountants B.V. en AREP Accountants en Belastingadviseurs B.V. de handen ineen. Vanaf dat moment zullen de organisaties  intensief met elkaar gaan samenwerken. Doelstelling is om vanaf 1 januari 2023 verder te gaan als één sterk multidisciplinair kantoor. Zo ontstaat een organisatie met circa 50 medewerkers met een sterke focus op accountantscontroles en daaraan gelieerde ondersteuning, opererend in de drie economisch belangrijke regio’s Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

 

Vanuit de sterke behoefte om voorop te blijven lopen in vernieuwing en het continu verbeteren van de dienstverlening, is besloten tot deze samenwerking. De nieuwe schaalgrootte en gebundelde expertises maken het mogelijk om optimaal in te blijven spelen op de veranderingen in de maatschappij én wensen van opdrachtgevers. U als klant nóg beter ondersteunen is daarbij het leidende motief. Bovendien ontstaat in deze nieuwe vorm een zeer aantrekkelijke omgeving voor talent. Zij kunnen zich nog breder en meer verdiepend ontwikkelen in een organisatie waar persoonlijke aandacht centraal blijft staan.

 

 

 

 

 

 

 

Over NielenVanDeLaar accountants

NielenVanDeLaar Accountants is een accountskantoor opgericht op 1 februari 2012, gevestigd in Utrecht. Het internationale team legt de focus op het uitvoeren van accountantscontroles bij bedrijven in het middensegment en veelal opererend in een internationale omgeving, en biedt accounting support aan met name grote ondernemingen.

Over AREP Accountants en Belastingadviseurs

AREP Accountants en Belastingadviseurs is een multidisciplinair accountantskantoor, gestart op 1 december 1997 met vestigingen in Amsterdam, Nieuwegein en Rotterdam. Het ervaren team richt zich op het uitvoeren van accountantscontrole-, beoordelings- en samenstellingsopdrachten en daarnaast fiscale en administratieve dienstverlening bij bedrijven in diverse sectoren.

Voor meer informatie neem je contact op met Gert van de Laar< [088 015 1920] or Kees-Jan Nielen [088 015 1910].

Utrecht

Van Deventerlaan 31-51
3528 AG Utrecht
info@nlaccountants.nl
+31 (0)88 015 1900
Routebeschrijving

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.