Het beste advies begint met luisteren.

Wij bieden toonaangevende expertise, veelzijdige ervaring en een persoonlijke aanpak. NielenVanDeLaar is het eerste ‘audit only’ – boutiquekantoor van Nederland. Voor onze opdrachtgevers komen wij altijd met maatoplossingen die echte toegevoegde waarde hebben. Kwaliteit, professionele passie en heldere communicatie – dat is NielenVanDeLaar.

Accountants met passie

Ondernemen in deze tijd is een veelzijdige uitdaging. Zeker wanneer een bedrijf internationaal opereert. Ook op het gebied van de financieel-administratieve organisatie en de financiële verslaggeving krijgen bedrijven vaak te maken met complexe vragen. Er bestaat behoefte aan overzicht en regie. Je wilt de sterke en zwakke plekken binnen je organisatie kennen. En je hebt te maken met nationale en internationale wet- en regelgeving, die bovendien voortdurend in beweging zijn.

Niet iedere accountantsorganisatie is in staat om daar op in te spelen. En lang niet iedereen zit te wachten op ondersteuning door een van de grote accountantskantoren. De kwaliteit is daar dik op orde, maar veel bedrijven missen vaak de menselijke dimensie. En dat is toch het belangrijkste in de relatie met een topadviseur. NielenVanDeLaar heeft daarom een unieke positie als eerste ‘boutique kantoor’ in de Nederlandse accountancysector. Een kantoor met een gezicht.

Wij bieden de expertise van een topkantoor, de hoogste professionele kwaliteit én de persoonlijke aanpak die u verwacht van een accountantskantoor. Het zoeken van een oplossing begint voor ons altijd met luisteren. Wij zijn gepassioneerde accountants die kunde met communicatie combineren.

Wij zijn NielenVanDeLaar.

Utrecht

Van Deventerlaan 31-51
3528 AG Utrecht
info@nlaccountants.nl
+31 (0)88 015 1900
Routebeschrijving

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.