WANTED! (Jr.) Business Intelligence Developer

Mensgericht, informeel, internationaal, open minded, gedreven, korte communicatielijnen, mooie klanten én lol!
Spreken deze woorden je aan en ben je geïnteresseerd in een uitdagende functie als (Junior) BUSINESS INTELLIGENCE DEVELOPER? Wil jij je daarnaast verder ontwikkelen tot een topprofessional in de accountancy bij een groeiend, jong en ambitieus accountantskantoor met een uitdagende klantenportefeuille? Join our ambitious team!

 

🏢 Wie zijn wij?
NielenVanDeLaar richt zich op het ondersteunen van grote en middelgrote  bedrijven met hoogwaardige audit en advies en daaraan gelieerde ondersteuning. Vanuit een groot geloof in de kracht van kleinschaligheid en specialisme gaan we voor de beste kwaliteit en persoonlijke toewijding. We zijn gevestigd in Utrecht, in het hart van Nederland, in een modern pand, vlakbij de snelweg A2.

Onze informele organisatie is laagdrempelig waar de communicatielijnen kort en transparant zijn. We zijn nauw bij elkaar betrokken en houden van verbinding door onder andere veel persoonlijk contact en een informele en collegiale sfeer. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen, (door) te groeien én mee te bouwen aan de toekomst en ambities van ons kantoor. We zijn ambitieus en gaan voor de beste kwaliteit.

Ons internationale team bestaat uit gedreven en enthousiaste professionals (bestaande uit 9 verschillende nationaliteiten), die warmlopen om complexere financiële vraagstukken te ontrafelen en de verantwoordelijkheid te nemen om met concrete oplossingen de klant verder helpen.

🎓 Wie ben jij?
– Als (Junior) Business Intelligence Developer krijg je de kans om informatiemodellen te ontwerpen en te ontwikkelen, data-analyses uit te voeren en kwalitatieve rapportageoplossingen te creëren om het bedrijf in staat te stellen kritische zakelijke beslissingen te nemen.
– Je levert een belangrijke bijdrage aan het veranderen van de manier waarop NLA data gebruikt om cruciale beslissingen te nemen die van invloed zijn op de hele organisatie.
– Je maakt gebruik van Microsoft Power BI om business intelligence-behoeften te ondersteunen door nauw samen te werken met het management.
– Je neemt ook deel aan proof-of-concept inspanningen om potentiële nieuwe BI-tools, functionaliteiten, enz. te beoordelen om de evolutie van de NielenVanDeLaar Business Intelligence-omgeving voort te zetten.
– Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal- en spreekvaardigheden goed.
– En, last but not least, je bent woonachtig in Nederland.

🏓Durf jij de uitdaging aan de ping pong tafel aan te gaan en lever je met jouw enthousiasme en lach een positieve bijdrage aan op de werkvloer? Dan ben jij misschien wel de match die wij zoeken en schuif je binnenkort aan bij onze lunchtafel voor een heerlijke zelfbereide lunch.

👨🏾‍💻 Wat bieden wij?
– Door de uitdagende opdrachten en intensieve begeleiding van zeer ervaren partners en collega’s bieden wij je een unieke leerschool voor je verdere ontwikkeling, waarbij lol op de werkvloer natuurlijk niet mag ontbreken!
– Wij investeren in leergierig talent, persoonlijke groei en eigenaarschap
– Regelmatig organiseren wij personeelsactiviteiten zoals onder andere een maandelijkse lunch op of buiten kantoor, een padel clinic, bootcamp, kerstontbijt en zomer bbq!
– Wil jij werken in een fraai kantoor met uitzicht over Utrecht?
– Natuurlijk is het salaris passend, krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid
– Flexibel en hybride werken is bij ons geen probleem!

👉🏼Nieuwsgierig? Heb je interesse? Stuur jouw cv naar Diana Niedra, dniedra@nlaccountants.nl. We kijken uit naar je komst.

#businessintelligence #hiring #werkenindeaccountancy #jobopportunity #lookingfornewtalent #accountancy #internationaal #vacatures #financieel

Utrecht

Van Deventerlaan 31-51
3528 AG Utrecht
info@nlaccountants.nl
+31 (0)88 015 1900
Routebeschrijving

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.