“Een accountant is voor mij een sparring partner die zijn eigen expertise combineert met inzicht in wat mij bezig houdt. Een goede accountant is voor mij daarom veel meer dan een professional die zijn vak beheerst, hoe belangrijk dat natuurlijk ook is. Het gaat om iemand die luistert en echt meedenkt. Iemand die goede vragen stelt en mij soms confronteert met een hele andere en verrassende visie. Haal mij maar uit mijn ‘comfort zone’, want ja-knikkers heb ik binnen mijn eigen organisatie al voldoende. Die accountant vind ik bij NielenVanDeLaar”

“De kwaliteit van een accountant wordt toch vooral bepaald door de persoon die tegenover je zit. Of dat nou iemand is van een groot of een klein kantoor, maakt mij niets uit. Ik wil een topprofessional die gedreven is en mijn bedrijf begrijpt. En die ik desnoods ’s nachts uit zijn bed kan bellen. Daarnaast kan ik bij mijn accountant – of een andere adviseur – niet zonder een persoonlijke klik. Ik wil voelen dat er chemie is. Iemand met wie je na een zakelijke bespreking ook een leuke avond in een restaurant kunt hebben. Dat is voor mij NielenVanDeLaar.”

“Ik werk binnen een grote multinational. De expertise die ik soms nodig heb rond complexe accountantsissues – met name rond internationale regelgeving – heb ik niet altijd in eigen huis. Dan kan ik het hoofdkantoor bellen, maar dat loopt niet altijd lekker. NielenVanDeLaar is voor mij daarom een onmisbare adviseur. Zij weten precies wat er speelt en staan altijd klaar. Die combinatie van flexibiliteit, persoonlijke betrokkenheid en professionaliteit maken NielenVanDeLaar echt uniek in de markt.”

“De grote accountantsorganisaties hebben toch een flinke tik gekregen door alle affaires van de afgelopen jaren en het strenge toezicht van de AFM. Dat merk je als klant. Ze zijn voorzichtig en soms zelfs afstandelijk en formeel. Ik begrijp dat wel maar word er niet altijd blij van. Bij NielenVanDeLaar heb je toch een hele andere relatie. Het is veel persoonlijker en daardoor blijf je ook met elkaar in gesprek. Ik wil een accountant met een gezicht, een naam en een telefoonnummer. En met wie je ook eens een ander gesprek kunt hebben of gewoon kunt lachen. Dat biedt NielenVanDeLaar.”

Utrecht

Van Deventerlaan 31-51
3528 AG Utrecht
info@nlaccountants.nl
+31 (0)88 015 1900
Routebeschrijving

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.