Wij zoeken een communicatieprofessional met ambitie!

NielenVanDeLaar is een snel groeiende, jonge en ambitieuze accountantsorganisatie. Wij zijn op zoek naar bevlogen medewerkers die kansen zien én benutten om NielenVanDeLaar nog beter op de kaart te zetten. Ben jij een getalenteerde communicatiespecialist en kan je binnen een uitdagende en dynamische omgeving van excellente professionals als een spin in het web functioneren? Kun jij ons helpen om nog duidelijker te communiceren zowel met klanten als met (toekomstig) medewerkers, en vind je het leuk om in een internationale omgeving te werken? Neem dan contact op!

 Wie wij zijn:

NielenVanDeLaar is een accountantsorganisatie met een eigen profiel. Wij richten ons op het ondersteunen van (middel)grote internationaal georiënteerde bedrijven met hoogwaardige audit- en accountancywerkzaamheden. Wij vormen een team van gedreven professionals, die tekenen voor de beste kwaliteit en verantwoordelijkheid nemen voor oplossingen die klanten verder helpen. Wij zijn een moderne, informele organisatie waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen én mee te bouwen aan de toekomst van ons kantoor.

Wat wij bieden:

Als communicatieprofessional ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitbreiden van ons communicatiebeleid richting klanten, toekomstig medewerkers, onze profilering in de Randstad (in verband met opening 2e locatie), maar ook richting onze medewerkers. Je beheert onze social media accounts, zorgt dat onze website up-to-date is, maar je helpt ons ook in het ondersteunen bij de communicatie richting onderwijsinstellingen in verband met de werving van nieuw personeel.

Je bewaakt onze huisstijl en zorgt ervoor dat ons merk NielenVanDeLaar steeds sterker wordt. Hiervoor wordt je betrokken bij het maken van proposals voor klanten en het verder ontwikkelen van rapportage formats. Je denkt na over kansen en mogelijkheden die opkomen, je draagt ideeën aan en voert deze uit om onze merk positionering te versterken en de juiste boodschap aan klanten te kunnen blijven geven.

Het betreft een nieuwe functie in onze organisatie die we vanwege de groei en onze ambitie willen invullen. Kortom, een lekker brede rol die verder ontwikkeld dient te worden. Natuurlijk staat hier een prima beloning en aanvullend arbeidsvoorwaardenpakket tegenover. Bovendien bieden we een uitstekende leerschool, mede vanwege onze aansprekende (internationale) klantenportefeuille en de ervaring en expertise van twee doorgewinterde partners en andere collega’s.

 

Wie wij zoeken:

Je hebt tenminste HBO werk- en denkniveau op het gebied van communicatie en ten minste twee jaar (relevante) werkervaring. Je hebt de ambitie en instelling om initiatief te nemen en deze functie volwaardig in te vullen. Daarbij deel je je kennis en kunde ook graag met anderen, weet je deadlines en andere afspraken goed te bewaken en heb je een ondernemend karakter. Wij zijn geen kantoor voor afwachtende mensen en verwachten dat collega’s zelf initiatief en verantwoordelijkheid nemen (‘hands-on’ mentaliteit). Je ziet de uitdaging om mee te bouwen aan een kantoor dat nog volop in ontwikkeling is en wilt graag deel uitmaken van de ambities van onze organisatie. Je weet dat professioneel succes altijd een teamprestatie is. Vanwege onze internationale praktijk is een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlands en Engels een ‘must’.

Reageren?

Herken je jezelf in dit profiel? Bieden wij wat je nodig hebt om jouw ambities te realiseren? En ben je in staat om een bijdrage te leveren aan het verder bouwen aan de toekomst van ons kantoor? Stuur dan je CV en motivatie aan info@nlaccountants.nl of neem contact op met een van de partners,  Kees-Jan Nielen (kjnielen@nlaccountants.nl) of Gert van de Laar (gvdlaar@nlaccountants.nl).

Werkhoven

Brink 2
3985 SB Werkhoven
info@nlaccountants.nl
+31 (0)88 015 1900
Routebeschrijving

Amsterdam

De Cuserstraat 91
1081 CN Amsterdam
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.