Wij richten ons op ondersteuning aan middelgrote en grote ondernemingen, die meestal actief zijn in een internationale omgeving.

Wij bieden oplossingen voor verslaggevingsvraagstukken (bijvoorbeeld rond de overgang naar IFRS, waarderingen en acquisities) en treden op als controlerend accountant voor de holding of bedrijfsonderdelen.

Daarnaast adviseren wij bedrijven bij de inrichting van hun financiële en administratieve organisatie, zoals het implementeren van accounting manuals of een ‘check’ op de kwaliteit van mensen en processen.

Ook ondersteunen wij bedrijven die zich in Nederland willen vestigen, zodat zij voldoen aan alle compliance-eisen.

Een bijzondere ‘tak van sport’ is de media- en entertainmentsector, waar wij breed en zelfs internationaal bekend staan vanwege onze specifieke expertise. Bijvoorbeeld rond ‘royalty audits’.

NL accountants is een ‘audit only’-kantoor. We werken natuurlijk wel veel samen met andere specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van fiscaliteit en ICT. Het is niet onze ambitie om een breed accountants- en advieskantoor te worden. We willen wel een netwerk hebben van uitmuntende professionals waarin wij onze passie en gedrevenheid herkennen.

Werkhoven

Brink 2
3985 SB Werkhoven
info@nlaccountants.nl
+31 (0)88 015 1900
Routebeschrijving

Amsterdam

De Cuserstraat 91
1081 CN Amsterdam
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.