Samen wonderen creëren!


Februari is de nationale maand voor kankerpreventie. Daarom hebben wij van NL accountants besloten om de campagne #ren-tegen-kanker te volgen. Met twee teams zullen we op 5 april 2020 deelnemen aan de 40e marathon van Rotterdam. Samen hebben we het doel gesteld om deze lange-afstandsloop te overwinnen, maar vooral ook om bij te dragen aan de overwinning op kanker. We hebben de strijd tegen deze ziekte van familie en vrienden van dichtbij meegemaakt, net als vele anderen. Een gevecht dat voor iedereen zou moeten worden vermeden. Wil jij samen met ons een bijdrage leveren om dit gevecht te winnen?

We zijn een relatief klein team, maar wat ons kenmerkt is dat we graag het verschil willen maken. We geven niet alleen om onze rol als accountant, maar juist ook als mens. We willen dan ook graag helpen. Dat kan voor ons betekenen het lopen van een volledige marathon, een kwart marathon of actief campagne voeren en geld inzamelen voor dit doel. We zijn er namelijk van overtuigd dat het onderzoek tegen kanker een enorm verschil zal maken voor de getroffen mensen.

Hoe werkt het?

Elke gift brengt ons een stap dichter bij de dag dat niemand meer aan kanker hoeft te sterven. Jouw bijdrage kan letterlijk een verschil maken! Doe je mee? Klik hier om een bijdrage te geven

Hartelijk dank namens ons gehele team!

Utrecht

Van Deventerlaan 31-51
3528 AG Utrecht
info@nlaccountants.nl
+31 (0)88 015 1900
Routebeschrijving

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.