Ondernemingen verder helpen. Dat is kort gezegd wat wij iedere dag doen. Binnen de accountancysector is dat niet vanzelfsprekend. De dialoog tussen een bedrijf en de accountant loopt nogal eens spaak door begripsverwarring, ondoorgrondelijke vaktechnische afwegingen of gewoon door slecht luisteren.

Bij NL accountants beginnen we daarom bij de cliënt. Wat is de vraag of het probleem? En hoe kunnen we dat oplossen op een manier waarbij wij met onze professionele expertise en ervaring een optimale uitkomst bij onze cliënt realiseren? Soms met onverwachte uitkomsten die meer toegevoegde waarde mogelijk maken dan onze cliënt had gedacht.

Professionele topkwaliteit en persoonlijke aandacht maken NL accountants een uitzonderlijke dienstverlener. Wij geloven dat accountancy mensenwerk is. Communicatie is daarom van minstens even groot belang als vaktechnische excellentie. Daarom is de relatie met onze cliënten altijd meer dan een zakelijke verstandhouding. Het gaat om het herkennen én delen van passie, energie en net even die extra stap zetten.

Utrecht

Van Deventerlaan 31-51
3528 AG Utrecht
info@nlaccountants.nl
+31 (0)88 015 1900
Routebeschrijving

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.