Wij zijn Kees-Jan Nielen en Gert van de Laar, de oprichters van NL accountants. Wij hebben beiden een achtergrond bij een van de ‘big four’, de vier grootste internationale accountantsorganisaties. Nog steeds zijn we blij daar het vak te hebben geleerd, met name door te werken binnen complexe omgevingen van multinationale en beursgenoteerde ondernemingen.

Het eigen ondernemerschap lonkte en we hebben de sprong in het diepe gewaagd. Daarbij besloten we iets te doen wat nog nooit iemand had gedaan. Wij wilden dezelfde cliënten ondersteunen en met hetzelfde soort ‘issues’ bezig blijven, maar wel op onze eigen manier. Met een persoonlijke aanpak en veel aandacht voor een goede dialoog met de cliënt. Door oplossingen aan te dragen die echt waarde toevoegen voor ondernemingen. En door met passie aan de slag te gaan voor onze cliënten, net zo lang totdat zij en wij tevreden waren (en zijn) met het eindresultaat. Topkwaliteit kan je alleen leveren door maatwerk.

Met deze missie opereert NL accountants nog steeds en daarin zijn wij onderscheidend en succesvol. Zelfs de ‘big four’ vragen regelmatig om onze ondersteuning.

Een brede en kleurrijke klantenportefeuille, uitdagende opdrachten én een team talentvolle medewerkers om ons heen – dat maakt NL accountants voor ons iedere dag opnieuw een droom die is uitgekomen.

Werkhoven

Brink 2
3985 SB Werkhoven
info@nlaccountants.nl
+31 (0)88 015 1900
Routebeschrijving

Amsterdam

De Cuserstraat 91
1081 CN Amsterdam
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.