Wij zoeken een (senior) manager die meebouwt aan onze toekomst

NielenVanDeLaar is een snel groeiende, jonge en ambitieuze accountantsorganisatie. Wij zijn op zoek naar bevlogen accountants die kansen zien én benutten om NielenVanDeLaar nog beter op de kaart te zetten. Ben jij een ervaren accountant en kan je binnen een uitdagende en dynamische omgeving van excellente professionals mede de toon bepalen? Breng je ook de expertise mee van een topaccountant, een goed ontwikkelde antenne voor marktkansen en het ‘dna’ van een ondernemer? Neem dan contact op!

 Wie wij zijn:

NielenVanDeLaar is een accountantsorganisatie met een eigen profiel. Wij richten ons op het ondersteunen van (middel)grote internationaal georiënteerde bedrijven met hoogwaardige audit- en accountancywerkzaamheden. Wij vormen een team van gedreven professionals, die tekenen voor de beste kwaliteit en verantwoordelijkheid nemen voor oplossingen die klanten verder helpen. Wij zijn een moderne, informele organisatie waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen én mee te bouwen aan de toekomst van ons kantoor.

Wat wij bieden:

Als (senior) manager ben je een gezichtsbepalende collega binnen onze organisatie. De ruimte die wij hiervoor bieden, moet je natuurlijk wel benutten. Je levert een actieve bijdrage aan de leiding van het kantoor en vervult een voorbeeldfunctie voor anderen. Je kunt uitstekend in de controlepraktijk functioneren maar voelt je ook thuis als adviseur. Bij de voorbereiding, uitvoering, rapportage en evaluatie van opdrachten draag je een essentiële verantwoordelijkheid voor de kwaliteitseisen die wij daaraan stellen. Complexe controlevraagstukken zie je als een uitdaging, ook om het vaktechnische peil van ons kantoor voortdurend op het hoogste niveau te houden. Je hebt een scherp oog voor de bijdrage die je levert aan omzet en rendement, met een goede balans tussen winst en waarde. In het contact met klanten, prospects en anderen treedt je zelfstandig op, wetende dat je medebepalend bent voor de ‘merkbeleving’ van ons kantoor. Natuurlijk staat hier een prima beloning en aanvullend arbeidsvoorwaardenpakket tegenover.

 

Wie wij zoeken:

Je hebt je RA-opleiding afgerond en beschikt inmiddels over ten minste zeven jaar werkervaring. Daarbij heb je specifieke kennis opgebouwd van één of meerdere marktsectoren. Als (senior) manager heb je vanzelfsprekend gezag in het aansturen, inspireren en professioneel ontwikkelen van andere collega’s. Daarnaast zie je ook waar ruimte is voor eigen groei en ben je bereid daarop feedback te ontvangen. Het nemen van initiatieven en het aanvaarden van (eind)verantwoordelijkheid is voor jou een tweede natuur. Je ziet jezelf als een ondernemende professional, die trends in de markt bijhoudt, kansen signaleert en (commerciële) oplossingen ontwikkelt die klanten verder kunnen helpen. Ook in het onderhouden en uitbouwen van een eigen netwerk heb je een scherp oog voor mogelijkheden om succesvolle relaties aan te gaan. Je voelt je thuis in een organisatie die nog volop aan het bouwen is en waar je mee sturing kan geven aan de contouren voor de toekomst. Misschien zelfs als partner. Dat je vanwege onze internationale praktijk je uitstekend in het Nederlands en Engels weet uit te drukken, behoeft geen toelichting.

Reageren?

Herken je jezelf in dit profiel? Bieden wij wat je nodig hebt om jouw ambities te realiseren? En ben je in staat om een bijdrage te leveren aan het verder bouwen aan de toekomst van ons kantoor? Stuur dan je CV en motivatie aan info@nlaccountants.nl of neem contact op met een van de partners,  Kees-Jan Nielen (088 015 1910) of Gert van de Laar (088 015 1920).

Utrecht

Van Deventerlaan 31-51
3528 AG Utrecht
info@nlaccountants.nl
+31 (0)88 015 1900
Routebeschrijving

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.