Word jij onze nieuwe gezichtsbepalende manager?

Mensgericht, informeel, internationaal, open minded, gedreven, korte communicatielijnen, mooie klanten én lol!
Ben jij een ervaren accountant en kan je binnen een uitdagende en dynamische omgeving van excellente professionals mede de toon bepalen? Wil jij je daarnaast verder ontwikkelen tot mogelijke partner in de accountancy bij een jong, groeiend accountantskantoor met een uitdagende klantenportefeuille? Join our ambitious team!


🏢 Wie zijn wij?

NielenVanDeLaar richt zich op het ondersteunen van grote en middelgrote bedrijven met hoogwaardige audit en advies en daaraan gelieerde ondersteuning. Vanuit een groot geloof in de kracht van kleinschaligheid en specialisme gaan we voor de beste kwaliteit en persoonlijke toewijding. We zijn gevestigd in Utrecht, het hart van Nederland, in een modern pand, vlakbij de snelweg A2.

Onze informele organisatie is laagdrempelig waar de communicatielijnen kort en transparant zijn. We zijn nauw bij elkaar betrokken en houden van verbinding door onder andere veel persoonlijk contact en een informele en collegiale sfeer. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen, (door)groeien én mee te bouwen aan de toekomst en ambities van ons kantoor. We zijn ambitieus en gaan voor de beste kwaliteit.

Ons team bestaat uit gedreven en enthousiaste professionals (bestaande uit 9 verschillende nationaliteiten), die warmlopen om complexere financiële vraagstukken te ontrafelen en de verantwoordelijkheid te nemen om met concrete oplossingen de klant verder helpen.

🎓 Wie ben jij?
– Als (senior) manager ben je een gezichtsbepalende collega binnen onze organisatie. De ruimte die wij hiervoor bieden, moet je natuurlijk wel benutten.

– Je levert een actieve bijdrage aan de leiding van het kantoor en vervult een voorbeeldfunctie voor anderen.
– Je kunt uitstekend in de controlepraktijk functioneren, maar voelt je ook thuis als adviseur. Bij de voorbereiding, uitvoering, rapportage en evaluatie van opdrachten draag je een essentiële verantwoordelijkheid voor de kwaliteitseisen die wij daaraan stellen.
– Complexe controlevraagstukken zie je als een uitdaging, ook om het vaktechnische peil van ons kantoor voortdurend op het hoogste niveau te houden.
– Je hebt een scherp oog voor de bijdrage die je levert aan omzet en rendement, met een goede balans tussen winst en waarde.
– In het contact met klanten, prospects en anderen treedt je zelfstandig op, wetende dat je medebepalend bent voor de ‘merkbeleving’ van ons kantoor.
– Last but not least, je Nederlandse als Engelse taal- en spreekvaardigheden zeer goed gezien onze internationale praktijk

🏓Durf jij de uitdaging aan de ping pong tafel aan te gaan en lever je met jouw enthousiasme en lach een positieve bijdrage aan op de werkvloer? Dan ben jij misschien wel de match die wij zoeken en schuif je binnenkort aan bij onze lunchtafel aan voor een heerlijke zelfbereide lunch.

Wie zoeken wij?
– Je hebt je RA-opleiding afgerond en beschikt inmiddels over ten minste zeven jaar werkervaring. Daarbij heb je specifieke kennis opgebouwd van één of meerdere marktsectoren.

– Als (senior) manager heb je vanzelfsprekend gezag in het aansturen, inspireren en professioneel ontwikkelen van andere collega’s.
– Daarnaast zie je ook waar ruimte is voor eigen groei en ben je bereid daarop feedback te ontvangen.
– Het nemen van initiatieven en het aanvaarden van (eind)verantwoordelijkheid is voor jou een tweede natuur.
– Je ziet jezelf als een ondernemende professional, die trends in de markt bijhoudt, kansen signaleert en (commerciële) oplossingen ontwikkelt die klanten verder kunnen helpen.
– Ook in het onderhouden en uitbouwen van een eigen netwerk heb je een scherp oog voor mogelijkheden om succesvolle relaties aan te gaan.
– Je voelt je thuis in een organisatie die nog volop aan het bouwen is en waar je mee sturing kan geven aan de contouren voor de toekomst. Misschien zelfs als partner?

 

👨🏾‍💻 Wat bieden wij?
– Door de uitdagende opdrachten en intensieve begeleiding van zeer ervaren partners en collega’s bieden wij je een unieke leerschool voor je verdere ontwikkeling, waarbij lol op de werkvloer natuurlijk niet mag ontbreken!

– Wij investeren in leergierig talent, persoonlijke groei en eigenaarschap
– Regelmatig organiseren wij personeelsactiviteiten zoals onder andere een maandelijkse lunch op of buiten kantoor, een padel clinic, bootcamp, kerstontbijt en zomer bbq!
– Wil jij werken in een fraai kantoor met uitzicht over Utrecht?
– Wil jij mogelijk doorgroeien tot partner?
– Natuurlijk is het salaris passend, krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid
– Flexibel en hybride werken is bij ons geen probleem!

 

👉🏼Nieuwsgierig? Graag maken we kennis met je! Aarzel niet en stuur je cv naar info@nlaccountants.nl. 
Wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort op kantoor en bekijken we onder het genot van een verse koffie of cappuccino of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

 

#hiring #werkenindeaccountancy #jobopportunity #lookingfornewtalent #accountancy #internationaal #manager #audit #vacatures #financieel

Utrecht

Van Deventerlaan 31-51
3528 AG Utrecht
info@nlaccountants.nl
+31 (0)88 015 1900
Routebeschrijving

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.