Wij zoeken een veelzijdige supervisor

NielenVanDeLaar is een snel groeiende, jonge en ambitieuze accountantsorganisatie. Wij zijn op zoek naar bevlogen accountants die kansen zien én benutten om NielenVanDeLaar nog beter op de kaart te zetten. Ben jij een getalenteerde accountant en kan je binnen een uitdagende en dynamische omgeving van excellente professionals als een spin in het web functioneren? Kun jij regie voeren op controlewerkzaamheden, van het contact met de klant tot het bewaken van de kwaliteit en het begeleiden van collega’s? Neem dan contact op!

 Wie wij zijn:

NielenVanDeLaar is een accountantsorganisatie met een eigen profiel. Wij richten ons op het ondersteunen van (middel)grote internationaal georiënteerde bedrijven met hoogwaardige audit- en accountancywerkzaamheden. Wij vormen een team van gedreven professionals, die tekenen voor de beste kwaliteit en verantwoordelijkheid nemen voor oplossingen die klanten verder helpen. Wij zijn een moderne, informele organisatie waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen én mee te bouwen aan de toekomst van ons kantoor.

Wat wij bieden:

Als supervisor draag je een grote verantwoordelijkheid voor het realiseren van controle-opdrachten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en houdt overzicht over de opzet, uitvoering en afronding van opdrachten. Je maakt interne en externe rapportages. Denkt na over issues die opkomen. Stelt begrotingen op en bewaakt de uren, ook van het onderhanden werk. Je signaleert risico’s, bij het aannemen én uitvoeren van opdrachten. Daarnaast functioneer je als ‘meewerkend voorman’ (v/m), waarbij je collega’s aanstuurt, inspireert en begeleidt om betere professionals te worden.

Natuurlijk staat hier een prima beloning en aanvullend arbeidsvoorwaardenpakket tegenover. Bovendien bieden we een uitstekende leerschool, mede vanwege onze aansprekende klantenportefeuille en de ervaring en expertise van twee doorgewinterde partners en andere collega’s.

Wie wij zoeken:

Je bent hard op weg om je RA-opleiding af te ronden en beschikt inmiddels over ten minste drie jaar (relevante) werkervaring. Alhoewel je nog ruimte ziet voor verdere ontwikkeling en openstaat voor feedback, heb je alles in je om uit te groeien tot een topprofessional. Je hebt de ambitie om in deze functie een volgende stap te zetten en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Daarbij deel je je kennis en kunde ook graag met anderen, weet je deadlines en andere afspraken goed te bewaken en heb je een ondernemend karakter. Wij zijn geen kantoor voor afwachtende mensen en nemen aan dat collega’s zelf initiatief en verantwoordelijkheid nemen. Je ziet de uitdaging om mee te bouwen aan een kantoor dat nog volop in ontwikkeling is en wilt graag deel uitmaken van de ambities van onze organisatie. Je bent een natuurlijke leider en weet dat professioneel succes altijd een teamprestatie is. Vanwege onze internationale praktijk is een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlands en Engels een ‘must’.

Reageren?

Herken je jezelf in dit profiel? Bieden wij wat je nodig hebt om jouw ambities te realiseren? En ben je in staat om een bijdrage te leveren aan het verder bouwen aan de toekomst van ons kantoor? Stuur dan je CV en motivatie aan info@nlaccountants.nl of neem contact op met een van de partners,  Kees-Jan Nielen (088 015 1910) of Gert van de Laar (088 015 1920).

Utrecht

Van Deventerlaan 31-51
3528 AG Utrecht
info@nlaccountants.nl
+31 (0)88 015 1900
Routebeschrijving

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.