Ben jij een energieke SUPERVISOR met initiatief en drive?

Mensgericht, informeel, internationaal, open minded, gedreven, korte communicatielijnen, mooie klanten én lol!
Spreken deze woorden je aan en ben je geïnteresseerd in een uitdagende functie als SUPERVISOR?
Wil jij je verder ontwikkelen tot een topprofessional in de accountancy bij een groeiend accountantskantoor met een uitdagende klantenportefeuille? Join our ambitious team!


🏢 Wie zijn wij?

NielenVanDeLaar richt zich op het ondersteunen van grote en middelgrote (internationale) bedrijven met hoogwaardige audit en advies en daaraan gelieerde ondersteuning. Vanuit een groot geloof in de kracht van kleinschaligheid en specialisme gaan we voor de beste kwaliteit en persoonlijke toewijding. We zijn gevestigd in het hart van Nederland, in een modern pand, vlakbij de snelweg A2.

Onze informele organisatie is laagdrempelig waar de communicatielijnen kort en transparant zijn. We zijn nauw bij elkaar betrokken en houden van verbinding door onder andere veel persoonlijk contact en een informele en collegiale sfeer. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen, (door)groeien én mee te bouwen aan de toekomst en ambities van ons kantoor. We zijn ambitieus en gaan voor de beste kwaliteit.

Ons internationale team bestaat uit gedreven en enthousiaste professionals (bestaande uit 9 verschillende nationaliteiten!), die warmlopen om complexere financiële vraagstukken te ontrafelen en de verantwoordelijkheid te nemen om met concrete oplossingen de klant verder helpen.

🎓 Wie ben jij?
– Heb je een afgeronde bachelor/premaster of master in de richtingen accounting, finance of economie en heb je minimaal 3 jaar (relevante) werkervaring;
– Ben je hard op weg om je RA-opleiding af te en heb je de ambitie om in deze functie een volgende stap te zetten en nieuwe uitdagingen aan te gaan;
– Deel je graag je kennis en kunde met je (internationale) team en klanten, weet je deadlines en andere afspraken goed te bewaken en heb je een ondernemend karakter;
– Houd je van complexe issues en ben je analytisch, proactief en communicatief vaardig;
– Zijn zowel je Nederlandse als Engelse taal- en spreekvaardigheden zeer goed?

🏓Durf jij de uitdaging aan de ping pong tafel aan te gaan en lever je met jouw enthousiasme en lach een positieve bijdrage aan op de werkvloer? Dan ben jij misschien wel de match die wij zoeken en schuif je binnenkort aan bij onze lunchtafel aan voor een heerlijke zelfbereide lunch.

👨🏾‍💻 Wat bieden wij?
– Door de uitdagende opdrachten en intensieve begeleiding van zeer ervaren partners en collega’s bieden wij je een unieke leerschool voor je verdere ontwikkeling, waarbij lol op de werkvloer natuurlijk niet mag ontbreken!
– Wij investeren in leergierig talent, persoonlijke groei en eigenaarschap
– Regelmatig organiseren wij personeelsactiviteiten zoals onder andere een maandelijkse lunch op of buiten kantoor, een padel clinic, bootcamp, kerstontbijt en zomer bbq!
– Wil jij werken in een fraai kantoor met uitzicht over Utrecht?
– Natuurlijk is het salaris passend, krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid
– Flexibel en hybride werken is bij ons geen probleem!

 

👉🏼Nieuwsgierig? Graag maken we kennis met je! Aarzel niet en stuur je cv naar info@nlaccountants.nl. 
Wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort op kantoor en bekijken we onder het genot van een verse koffie of cappuccino of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

 

#hiring #werkenindeaccountancy #jobopportunity #lookingfornewtalent #accountancy #internationaal #supervisor #audit #vacatures #financieel

Utrecht

Van Deventerlaan 31-51
3528 AG Utrecht
info@nlaccountants.nl
+31 (0)88 015 1900
Routebeschrijving

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.